CIASTKA PAKOWANE

Ciastka_opakowanie4218_85_18 mniejsze

 
W naszej cukierni Mecyje Sądeckie w Nowym Sączu można kupić słodkie różności. Od serników, ciast z kremem i owocami, przez tarty, po ciastka tortowe i torty. Oprócz ciast deserowych od lat pieczemy także kilka rodzajów kruchych ciasteczek. Zarówno tych inspirowanych klasycznymi przepisami, jak cantucci, ciastka z kawałkami czekolady, jak i według naszych oryginalnych pomysłów, jak ciastka rodzynkowe, czy migdałowe. Do niedawna ciasteczka, tak jak wszystkie inne słodkości można było kupić głównie u nas na miejscu, w naszych cukierniach. Postanowiliśmy jednak zapakować w ładne i wygodne pudełka kilka rodzajów ciasteczek, tak by móc dotrzeć z nimi nie tylko do klientów, którzy odwiedzają naszą cukiernię. Dzięki współpracy ze sklepami i innymi punktami sprzedaży zaczynają docierać do smakoszy także poza Nowym Sączem. 
Jeśli lubicie dobre wypieki, to rozglądajcie się uważnie, czy na półce Waszego lokalnego sklepu nie ma pudełek z ciasteczkami z logo Mecyi Sądeckich. Jeśli nie ma, to zawsze możecie o nie zapytać właściciela sklepu.  
Przedstawicieli sklepów i sieci handlowych to zapraszamy do kontaktu i współpracy. 
 
 
 
 W tej chwili oferujemy cztery rodzaje ciastek pakowanych:
 
Migdałki
 
 
MIGDAŁKI
Delikatne i kruche ciasteczka o smaku migdałów z lekką nutą prawdziwej kawy. Naturalne składniki ciastek i ich kruchość sprawiają, że wciąż ma się ochotę sięgać po jeszcze.
 
 
 
 
 
 
 
Nakrapiańce
 
 
 
NAKRAPIAŃCE
W smakowitym kruchym ciastku skrywają się małe kawałki prawdziwej czekolady. To połączenie idealne - czekolada i pyszne ciasteczko w jednym.
 
 
 
 
 
 
 
 
Rodzynkowe
 
 
 
RODZYNKOWE
To nie tylko ciastka z rodzynkami, ale same w sobie są rodzynkowe. Te kruche pszenne ciasteczka mają smak i aromat rodzynek. Delikatne i lekkie o zgrabnym kształcie, co sprawia, że nie tylko świetnie smakują, ale i przyjemnie się je chrupie.
 
 
 
 
 
 
Cantucci
 
 
 
CANTUCCI
Do dużych migdałowych ciastek dodajemy wielkie kawałki migdałów, pieczemy, kroimy na mniejsze kawałki, a potem jeszcze raz wypiekamy. Dzięki temu są super chrupiące, a po pierwszym gryzie nie można się im oprzeć.